Ugrás a tartalomra

Adománypont

 

A Budafok-Tétényi Család- és Gyermekjóléti Központ Adománypontja az Önkormányzat által biztosított helyiségben működik.

Célunk, hogy az élelmiszeradományt és egyéb, a Magyar Élelmiszerbank Egyesület által felajánlott, mentett élelmiszereket, a lakosság és a cégek, non-profit szervezetek által felajánlott adományokat a szegénységben élők, az arra rászorulók felé továbbítsuk, közvetítsük.

Fogadunk jó állapotú gyermek, illetve felnőtt ruhákat, cipőket, berendezési- és lakásfelszerelési tárgyakat, konyhai eszközöket, asztalterítőket és ágyneműket, játékokat, könyveket.

Fontosnak tartjuk, hogy a felajánlott adomány jó minőségű legyen, állapota lehetővé tegye a további használatát.

Adománypontunkon nincs lehetőség a ruhák tisztítására, mosására.

Bútor és nagyobb háztartási gép felajánlása esetén raktározásra és szállítására nincs lehetőségünk, ezért előtte kérjük, hogy kollégánkkal telefonon egyeztessen.

Nagy segítséget jelentene a rászorulóknak, ha a szállításban is tudnának segíteni.

Élelmiszeradományt az Aldi (pékáru, zöldség, gyümölcs), az Auchan, a Tesco és a Lidl rendszeresen biztosít az arra rászorulóknak, családoknak.

Az élelmiszeradományok kiosztása előzetes telefonos egyeztetés után történik, melyet az időseknek és a mozgásukban korlátozottaknak ki is szállítjuk.

Hétfőtől csütörtökig: 13.00 – 15.30
Péntek: 11.00 – 13.00

Tekintettel arra, hogy az élelmiszermennyiség naponta változik, szükséges volt a kiosztás rendjét szabályozni, így előzetes szükségletfelmérés alapján tudjuk csak biztosítani az adományt.

Igény esetén telefonon jelentkezhet az, aki szükséget szenved, és a személyes találkozást követően a napi mennyiség függvényében részesülhet élelmiszeradományban.

Egyéb felajánlások/adományok tekintetében nincs korlátozás – viszont kizárólag saját használatra bocsátunk rendelkezésre bármit is, annak továbbadása kereskedelmi célú forgalmazása szigorúan tilos.

A ruha és egyéb adományok osztása meghatározott időpontokban történik.
Hétfő: 13.00 – 16.00 óráig
Szerda: 13.00 – 16.00 óráig

Adományok átvétele:
Kedd: 13.00 – 16.00 óráig

Elérhetőségek:
Cím: 1221 Budapest, Nagytényi út 68.
Telefon: 06-20-509-3010
E-mail: adomanypont@gyermek22.hu